Pagina's

maandag 14 november 2011

Aankomst in Fort Lauderdale

Deze ochtend moesten we afscheid nemen van de leuke villa in Davenport. We hebben nog op het gemak ontbeten met croissantjes, toast, cake,... Nog even naar de ouders gebeld om te zeggen dat ik niet meer ga kunnen bellen. In de villa van Davenport kon je gratis bellen, maar in Fort Lauderdale niet.

We vertrekken om 9.30u. By the way nog even vermelden dat we ondertussen een nieuwe auto hebben. Een witte Ford Escape! De andere begon te mankeren met het oliepeil en trok niet goed op. We rijden nu met een betere en nieuwere wagen. Het belangrijkste is natuurlijk de gratis volle tank ;)

We verlaten onze betrouwbare baan en rijden op lange rechte banen.We zien zelfs schoolbussen! Jaja het is de gele schoolbus, dus kindjes pas maar op want Freddy is coming for you!


Pfftt, wat een hitte. Het is 27°C en we zetten muziek op van de jaren 80. Het is een rit van 4,5 uur rijden. We stoppen onderweg nog eventjes aan een parking om wat water te bezichtigen. Spannend hé!Het zijn toch saaie banen hier, ik viel bijna in slaap. Eindelijk een bordje met Fort Lauderdale en Miami.We eten iets kleins in de Macdonald, want het is al 14.30u. Het is hier totaal anders qua sfeer. De mensen zijn hier niet zo vriendelijk. Ook al een paar zotten gezien of fanatieke believers of Jesus. De villa klopt zoals op de foto's en wat een groot zwembad! Zal morgen nog een foto van nemen voor de papa ;)

Morgen gaan we naar The Everglades. Dinsdag heel waarschijnlijk naar Miami en een Amerikaanse cinema bezoeken! Bye!

2 opmerkingen:

  1. K'ben opgelucht dat jullie goed aangekomen zijn! Zend een berichtje zodra het mogelijk is, want we waren echt wel ongerust.

    ps: Geen foto genomen van die zotten? of gefilmd? Altijd grappig :p.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was een neger (heb niets tegen die mensen welteverstaan) in de MacDonalds. Zat daar gewoon te zitten en ze vroegen hem om de Mac te verlaten. Begon daar hard te roepen. A white guy doesn't have to tell me what to do!
    Groetjes Jessica

    BeantwoordenVerwijderen