Pagina's

zondag 13 november 2011

Laatste volle dag in Davenport

Vandaag kwam ik wakker zonder migraine. Onze laatste dag in Davenport is aangebroken. Wim wou vandaag nog gaan shoppen. Om 11u zijn we vertrokken naar Kissimmee. We zijn gestopt in Nike Outlet, Disney gift store en een halloween store. In de halloween store gaven ze 50 % korting op alles!!

We waren in de buurt van Seaworld en wou toch heel graag de shows gaan zien. Wim en David wouden mij en Tom afzetten, aangezien er toch een mall in de buurt was. Tegen 14.45u waren Tom en ik in Seaworld!Eerst zijn we naar de show van de dolfijnen gaan zien. De show begon om 15u, maar hadden nog een mooie plaats. Het is een hele mooie show met acrobaten en zelfs papegaaien!


Na de show zijn we nog naar de voederplaats van de dolfijnen gaan zien. Ze zitten toch veel te klein. Had gedacht dat ze een grotere basin zouden hebben. Beetje teleurstellend voor Amerika te zijn.We zijn nog naar de pinguïns, haaien en zeeleeuwen gaan zien.
Attracties hebben we niet gedaan. Wou vooral shows zien en foto's maken. Om 17.30u was het de orka show. De orka of The Killer Whale! Wat een mooie show en we hadden heel mooi zicht. Ben wel geschrokken dat ze hier 6 orka's hebben! Hier ben ik ook teleurgesteld dat deze mooie dieren niet groter zitten.Na de show zijn Tom en ik als zotten naar de uitgang gelopen. We hadden met Wim en David afgesproken aan Hollywood Studios om 20.15u. Aan de eerstvolgende medewerker van Seaworld vragen we, waar de bussen voor Disney zijn. De kerel vertelde ons dat alle bussen zich aan de rechterkant bevonden. Was dus niet waar, de klojo. We wandelen naar de straat (hele omloop dankzij de klojo) tot aan de bushalte. Er komt een trolly ride toe, maar rijdt niet naar Disney. We moeten de link 50 nemen. Ok, we wachten wel.

De bus komt toe en het is inmiddels 18.40u. Een busrit in Amerika kost $ 2 per persoon. Je moet wel gepast geld hebben, want wisselgeld kennen ze niet. Briefjes van $ 1 kan je gewoon in de geldpot steken, briefjes van 2 $ moet je vouwen! Het is maar dat je het weet hé ;)

Deze bus rijdt tot Downtown Disney of Magical Kingdom. In downtown Disney stappen we af. Het is al 18.55u en we moeten weer een bus nemen. Een medewerker van Disney wijst ons de weg naar de bussen. We spurten naar de bussen en nnnneeeeennnn de bus vertrekt net. Er zit niemand in de bus, we zwaaien dat hij moet stoppen. Wat doet diene maxi klojo?? Hij zwaait terug en rijdt gewoon verder. We wachten weer 10 minuten tot de bus er is. Deze brengt ons nog altijd niet naar Hollywood Studios. Neen, eerst moesten we nog afstappen aan een hotel en eindelijk onze bus is daar. Het is 19.40u en ziet er naar uit dat we niet meer gaan kunnen schieten met de Buzz Lightyear.

Nog wat file onderweg en we arriveren om 20.05u. Jaja, het openbaar vervoer trekt op de ballen in de VS. In België ook hoor ;) Na al het geloop gaan eten in de Burger King en naar de Walmart gegaan. Tegen 22u terug in de villa om onze koffers te pakken.

Koffers zijn reeds ingepakt. Morgen vertrekken we naar Fort Lauderdale. Het is een rit van 4 uur lang. Kijk er wel naar uit om een nieuwe bestemming van Amerika te zien. Toch ga ik het hier een beetje missen. De dagen vliegen zo voorbij en alle pretparken zijn als een rollercoaster voorbij gegaan. Toch kijk ik al uit naar de terugkeer in België. Mis mijn familie en katjes al vreselijk.


We kunnen al uitkijken naar kerst :) Bye!

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je toch de shows in SeaWorld hebt kunnen meemaken. Balen van dat openbaar vervoer.
    Veel plezier in Fort Lauderdale.
    Groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen