Pagina's

zaterdag 12 november 2011

Geen Seaworld

Jammer genoeg ben ik vandaag niet naar Seaworld kunnen gaan. Weer migraine en had te veel bijwerkingen. Tom is dan maar bij mij gebleven, hoewel ik zei dat hij moest gaan om foto's te nemen. Morgen hebben we de auto niet en zullen we dus geen seaworld gezien hebben.

Rond 10u kon ik eindelijk uit bed en hebben we rustig ontbeten met spek, eieren, toast, koffie en gebak. Was nog niet in het zwembad geweest en ben er vandaag toch ingesprongen. De papa zal content zijn. 1,5 uur hebben we in het zwembad gezeten. De temperatuur van het water was zalig, zo'n 32°C.Na het zwemmen nog eens naar de ouders gebeld en naar Transformers 3 gezien. We hadden nood aan wat frisse lucht en om de benen te strekken. Ik had ook nood aan wat natuur of toch wat groen te zien. Op deze baan kon je zelfs de bol van Epcot zien!! kan heel ver inzoomen met mijn fototoestel ;)Het is zeker de bol van epcot want links kon je everest van AK zien en rechts de Mickey Hoed van Hollywood Studios.

Een redelijk verlaten en zanderig pad bracht ons een wandeling op van 3 uur lang. Ondertussen een Amerikaanse school gezien en in de lucht fanatieke tjah BELIEVERS gezien. Eerst ging hij schrijven: "trust Jess" haha NOT maar wel "Trust Jesus AE". Beetje verderop in de lucht "Love GOD" en dat ging maar door.


S'avonds zijn Tom en ik nog naar Vineland outlet gereden. De winkels zijn hier open tot 11 PM. Tom had nog bijna niets gekocht van kledij en wou echt dat hij zijn gerief nog vond. In Tommy Hilfiger gaven ze nog extra korting. Hij heeft 2 riemen, blauwe trui, blauwe gilet en een jeans voor $ 170. We wandelen verder naar de Levi. Er is extra korting voor de mannen. Als je 2 broeken koopt, betaal je $ 37 per jeans. De vriend vond gemakkelijk twee broeken en ik heb er ook twee gekocht. In de ecko kopen we nog een jeans voor Tom en een blouse voor mij.

Het is 22.45u en besluiten om vlug nog naar Downtown Disney te rijden voor de souvenirs. Er is nog volk in de winkels en we kunnen nog binnen. We kopen mooi gerief en hier en daar zit er een verjaardag of een nieuwjaar bij. Ik koop nog iets voor de broers en om 23.45u neem ik nog wat foto's van Downtown.

1 opmerking:

  1. ondanks de migraine hebben jullie er weer een heerlijke dag van gemaakt, enne een zwembad met water van 32 graden hmmmmm lekker!!!

    BeantwoordenVerwijderen