Pagina's

dinsdag 1 november 2011

Shopdagje

Vandaag zijn we een halve dag gaan shoppen. De regen was gelukkig voor de middag gestopt en de zon kwam weer piepen met een temperatuur van 24 graden. Ik heb vlug nog wat foto's genomen van onze auto.Aan de villa heb ik al een nieuw kameraadje gemaakt...


Een knuffeltje van een kat doet mij denken aan mijn lieve katjes thuis. Ik mis ze, maar weet dat ze een goede verzorging zullen krijgen. De eerste grote mall dat we hebben bezocht was de Premium Outlet aan de Vineyard. Enorm druk, veel te druk. De mannen scoren al mooie kledij. Mijn vriend heeft twee t-shirts voor 26 dollar gekocht. Zelf heb ik niets gekocht. Ohja en heb nog een grappige foto genomen, speciaal voor mijn oudste broer RICH :)Daarna zijn we naar de FLORIDA MALL gereden, maar stopten nog even aan een halloween winkel. Deze winkel was wel heel uniek. Levensechte zombies stonden je echt aan te kijken. We nemen even een foto van deze zombies.


Er waren ook leuke kostuums. Morgen geven ze 50% korting op alles en zouden misschien morgen nog eens langsgaan. In de Florida Mall was het ook veel te druk en zijn we zonder aankopen weer vertrokken. Het werd inmiddels donker en de griezelkindjes kwamen buiten. Een paar kinderen hebben we hier in de wijk gezien. Zelfs volwassene in de Malls. Jammer dat het in Belgiƫ al aan het uitdoven is deze gebeurtenis.


Morgen staat onze eerste pretpark op het programma, namelijk Hollywood Studios. Ze geven 25 °C en zou een kalme dag moeten zijn in  het pretpark. 

4 opmerkingen:

 1. Mooie auto, hoor. Daar zoeven jullie vast lekker mee over de weg.
  Veel plezier morgen in Hollywood studio's.

  Groet Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha jullie zijn er, heb begrepen met migraine tijdens de vlucht, nu maar vol in de geniet stand!!

  Heel veel plezier in de Hollywood Studio's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Auto ziet er goed uit! Zou er best ook wel eens willen in zitten :p

  En dat katje ziet er zo schattig uit, zeg! (en zeker niet uitgehongerd zo te zien, haha.)

  Die halloween winkel ziet er fantastisch uit, hopelijk zullen jullie met die -50% kunnen shoppen shoppen shoppen!!

  Nu, amuseer je in de Hollywood Studio's!

  BeantwoordenVerwijderen