Pagina's

donderdag 17 november 2011

Laatste dag Fort Lauderdale

Vandaag was onze laatste volledige dag in Fort Lauderdale. We hebben op het gemak ontbeten om vervolgens naar de mall te gaan. Ze hebben in Fort Lauderdale een Galleria Mall. Daar heb ik nog twee shorten gekocht. De kerstsfeer is duidelijk al aanwezig.Na de mall zijn we terug naar de villa gereden. Tom en ik zijn nog eventjes iets gaan kopen voor mijn papa. Het was vandaag weer heel warm, zo'n 30°C. De poolguy was geweest!! Tom springt nog in het zwembad en Wim ook. Hmm het begint al donker te worden, maar spring ook in het zwembad. In dit zwembad kan je echt baantjes zwemmen. Spijtig dat de poolguy niet eerder was gekomen.


S'avonds zijn we naar Olive Garden gegaan. We hebben lekker en veel gegeten. Mijn tiramisu kreeg ik niet volledig op, maar je kan hier de overschot meekrijgen in een doos.Morgen vertrekken we om 9.30u uit de villa van Fort Lauderdale naar de luchthaven van Miami. Ons vliegtuig vertrekt om 14u (in België is het dan 20u) van Miami naar Philadelphia. Niet veel tijd om de volgende vlucht te halen (minder dan 1,5 uur) van 18.25u. En vrijdag om 8u (belgische tijd) komen we aan in de luchthaven van Brussel. Hopelijk vlug onze koffers zodat we tegen 9u de trein kunnen pakken naar huis.

Vandaag hebben Tom en ik toch al eens gekeken naar de vluchtprijs voor volgend jaar als we naar het westen van Amerika gaan. Ziet er naar uit dat we misschien dit jaar nog gaan moeten boeken. Via deze weg wil ik ook onze volgers bedanken!! Hopelijk hebben jullie er van genoten!! Groetjes Jessica, Tom, Wim en David.

3 opmerkingen:

 1. Jullie hebben er een heerlijke vakantie van gemaakt!!
  Alvast een goede reis terug, bereid je maar vast voor op wat kouder weer brrr

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blog was echt fantastisch om te volgen en al de foto's prachtig om te zien. K'ben alvast blij dat je veilig en wel terug in België, het apenland, bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was een zeer mooie blog, Jessica je hebt dat zeer goed gedaan prachtige foto's en de teksten waren ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen