Pagina's

zaterdag 5 november 2011

I Love Movies And I Love Lucy

Hallo iedereen!
Gisterenavond was ik iets te moe om nog de blog te schrijven en voelde mij minder goed. Wim is gisteren in de villa gebleven, omdat hij heel de nacht niet heeft kunnen slapen. Last van zijn bloeddruk. Tom, David en ik zijn gisteren wel naar Universal Studios geweest. Om 8.45u stonden we op de parking en op de derde rij.De eerste attractie was de Hollywood Rip Ride Rockit. Op deze rollercoaster kon je zelf je muziek kiezen. Er was amper 5 minuten wachttijd, je liep weer gewoon door. Na deze rollercoaster zijn we naar Shrek 4-D gaan zien. Super! De Production Central was klaar na 30 minuten.Het volgende gedeelte in het park is "New York". We gaan eerst naar Twister...Ride it out. Bij deze attractie krijg je uitleg over de productie van de film "Twister" en zit je zelf in een tornado-shoot. Heel leuk om te zien, maar behoorlijk winderig ;) Hier was ook geen wachttijd. De volgende attractie was "Revenge of The Mummy"! Een rollercoaster in het donker, mhuahhhh. Ook maar 5 minuten en we zaten meteen in de coaster. Echt wel heel mooi nagemaakt. Later op de dag wouden we hem nog eens doen, maar hij lag in panne. :(

In de straten van New York spelen ze muziek van Frank Sinatra. Rechts in de straten zag David een bekend voertuig. OMG mijn droomwagen staat daar! De Delorean of Time Machine van Back to The Future en de trein staat daar ook. :)
Na de foto's lopen we door naar San Francisco. Eerst gaan we naar Disaster. Die presentatrice had er veel zin in of wel had ze pillen gepakt. Heel amusant en op het einde zit je in lang karretje waar je allerlei rampen voor je ziet. Jammer genoeg zaten we vanachter en hadden we minder zicht om de brand en het water goed te zien. Maar geen nood, aan water komen we niets te kort in "Jaws" mhuhahah...

Had beter gezwegen natuurlijk. Ik zat aan de zijkant van de boot en ik kreeg een heleboel water op mij. Jurk, legging en tot mijn ondergoed was het kletsnat. Jaws had mij bijna opgegeten! De mannen waren droog en lachen dat ze deden. Wacht maar, mijn revenge komt nog "evil laugh". In toilet sprak een Amerikaanse mij zelfs aan: "How did you get so wet!!" I said: In Jaws, I was sitting on the side of the boat and well as you can see I'm wet. So, don't sit on the side of the boat ;) Oh dear, thank you!
Je ziet dus, ik hebben mensen hun levens gered.In Universal hebben ze ook een shooter attractie, namelijk MEN IN BLACK "Alien Attack". We lieper weer binnen, geen wachttijd. Zalig toch, nergens moeten stil staan. Je gaat met de lift naar omhoog en loopt door dezelfde decors als uit de film. De mannen gaan hierna nog naar The Simpsons Ride. Ik zet mij in het zonnetje om verder te drogen.Het was nu 12.15u en tijd om naar Beetlejuice's Graveyard te zien. Mijn foto's zeggen wel genoeg. Super show en mijn filmman "Tom" was ook van de partij. Volgens mij heb ik een stalker. ;)

Om 13.15u is het tijd voor The Terminator 2 in 3-D! Had er iets meer van verwacht, maar Arnold is the best! I'll be back! Vervolgens naar Horror Make-Up Show gaan zien. Heel grappig en ze kozen iemand uit het publiek. Het was verdorie een belgische vrouw. Een ouder dametje, maar ze sprak verdacht goed engels. Weet niet of het wel echt was. Wat een leuke dag al. Er was weer een blauwe lucht en 24°C. Bij het buiten komen van de show zie ik daar een blonde dame. Het is Marilyn Monroe! Ze zag mij en poseerde direct voor een foto en zwaaien met de handjes. Mijn dag kon echt niet meer stuk hé.


Het enige gedeelte is nog Woody Woodpecker's Kidzone. Hier hebben we E.T. Adventure gedaan. Hoewel het hier een kinderland is, liepen we weer gewoon door. Deze attractie kan je vergelijken met Peter Pan in Disney. Dit vond ik de mooiste attractie van heel het park. En om ons volledig kind te voelen, zijn we maar eens op de Woody Woodpecker's Nuthouse Coaster gegaan.

We hadden nog tijd zat en alles was gedaan in het park. Tom en ik gaan naar Hard Rock Cafe. Het personeel is hier overdreven vriendelijk. 10 keer komen ze vragen: "Can I help You, Do you need help to find your size, enz... Tom heeft van mij een super mooie hoed gekregen. Ik nog een t-shirt gekocht en Tom een zwart hemdje. Keisexy!

In Islands of Adventure ook niet veel volk. We gaan nog naar Dragon Challenge en geen wachttijd. Het is wel een lange route om daar te geraken. Onderweg zie je Hagrids huis en de dolle auto. Super ride met vele overkopjes. Jurassic Park doen we ook nog eens. We zitten met 5 in de grote boot. En ja weer een natte plons over ons. Gelukkig had ik een poncho aan en was enkel mijn haar nat. The boyfriend not! Hahaha!We sluiten de dag af met kopen van souvenirs. Tom heeft een t-shirt van True Blood gevonden voor mij. Oorspronkelijk was de prijs $ 25 en nu $ 10 zonder tax. In dit winkeltje kreeg je ferme kortingen. Me super happy! En een delorean kon ook niet ontbreken. De lichtjes branden in The Citywalk en de DJ is toffe muziek aan het draaien.
Thuis eten we nog pizza's en val ik meteen in slaap. Had beetje last van keelpijn en kon een goeie nachtrust wel gebruiken. Ik slaap hier wel goed in de villa. Kom nooit wakker, slaap zo vast als iets. Vandaag gaan we nog eens shoppen. Bye!

Foto's van de souvenirs. Ook toverstok van Voldemort voor Melanie.@Allen: bedankt voor de reacties. Ik doe mijn best voor de foto's. Heb een nieuw fototoestel en ben hem nog wat aan het testen.
@Anita: ja EO is echt super. MJ is the best!

4 opmerkingen:

 1. Wow weer een heerlijke dag, jammer dat Jaws, je te grazen nam ;-)
  Sterkte voor Wim!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wim langs deze weg veel sterkte zegt Jan..
  Solange de persoonlijke secretaresse van Jan
  ps.hij kijkt over mijn schouder mee en bevestigt
  dat ik het goed doe
  Liefs Solange en Jan
  pc jan is binnen voor herstel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, universal ziet er zo fucking goed uit! Ik ben zo jaloers gvd. Jaws klinkte allesinds enorm tof! (zowel bijna iedere show en attractie die je vermelde!)

  En Tom ziet er zo grappig uit op die foto *klik+opslaan* men ma gaat blij zijn om die te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wim is weer beter. Is gaan shoppen nu.
  groeten Tom en Jess

  BeantwoordenVerwijderen